Insulele private ale vedetelor 

Insulele private, un vis de neatins pentru pamantenii de rand, reprezinta pentru miliardarii lumii cele mai tentante locuri pentru a se rasfata si a avea parte de intimitate.De obicei, aceste oaze de relaxare sunt amenajate ca proprietati ecologice, asa incat constructiile de aici sunt alimentate prin energie eoliana si solara, iar mancarea este intotdeauna organica

Sir Richard Branson, fondatorul companiei britanice Virgin, are deja colectie de insule, intre care Necker si Moskito, din arhipelagul Insulelor Virgine.Magnatul britanic a transformat aceste petice de Paradis in destinatii de lux, unde totul este amenajat la standarde superioare si beneficiaza de cele mai bune servicii.

Johnny Depp detine Little Hall’s Pond Cay din Bahamas, o insula de 35 de acri, pe care a achizitionat-o pentru 3,6 milioane de dolari.Accesul aici se face doar prin intermediul vaporului sau al elicopterului.

Mel Gibson este proprietarul insulei Mago, din Fiji, unde actorul australian obisnuieste sa isi petreaca vacantele.El a cumparat insula in 2005, pentru 15 milioane de dolari. Proprietatea are 5.400 de acri si este una dintre cele mai mari din Sudul Pacificului.

David Copperfield detine o insula privata, in sudul arhipelagului Bahamas. Magicianul a platit 50 de milioane de dolari pentru Musha Cay, o insula despre care se spune ca este atat de frumoasa incat nu seamana cu nimic de pe Pamant.

Leonardo di Caprio a achizitionat insula Blackadore Cay pentru 1,75 miloane de dolari, in 2005.El intentioneaza sa transforme proprietatea in statiune de lux, iar pentru a-si pune planurile in aplicare a incheiat un parteneriat cu lantul hotelier Four Seasons.

Shakira detine o parte din insula Bonds Cay din Bahamas, care a costat 16 milioane de dolari.Ceilalti proprietari ai oazei de relaxare sunt Roger Waters de la Pink Floyd si artistul spaniol Alejandro Sanz.

Nicholas Cage este proprietarul insulei Leaf Cay, localizata tot in Bahamas, pentru care a platit 3 milioane de dolari.Insula este apropiata de cea a colegului sau de breasla Johnny Depp si face parte din lantul Exuma.Actorul are de gand sa vanda aceasta insula pentru 7 milioane de dolari.

Eddie Murphy a ales tot o insula din Bahamas, Rooster Cay, pe care a achizitionat-o in 2007, pentru 15 milioane de dolari.

Celine Dion detine Île Gagnon din Quebeq, o insulita care nu se compara cu proprietatile luxoase ale celorlalte vedete.Pentru cantareata, acest loc are in primul rand valorare sentimentala, fiind localizata in provincia sa natala.

SURSA: www.apropo.ro

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: